Haber Detayı
13 Haziran 2019 - Perşembe 10:26 Bu haber 205 kez okundu
 
Fermente besinler ne kadar probiyotikler
SANKO Üniversitesi’nde yarın, (14 Haziran 2019, Cuma), “Fermente Besinler Ne Kadar Probiyotikler?” konulu konferans düzenlenecek.
SAĞLIK Haberi
Fermente besinler ne kadar probiyotikler

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından, Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi salonunda düzenlenecek konferansa Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Efsun Karabudak konuşmacı olarak katılacak.

Konferansta yemek kültürümüzün önemli öğeleri yoğurt, kefir, peynir, turşu, ekmek, salamura zeytin, geleneksel salam gibi fermentasyon ile hazırlanan besinlerin probiyotik içerip içermediğini, eğer içeriyorlarsa sağlığımıza faydaları olup olmadığı konularında bilgiler paylaşılacak.

Konferans, 14 Haziran 2019 tarihinde, saat: 10.30’da başlayacak.

Kaynak: Editör: Hüseyin Azar
Etiketler: Fermente, besinler, ne, kadar, probiyotikler,
Yorumlar
Haber Yazılımı